Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Umo Serv S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Paza obiective, bunuri si valori
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
UMO Serv asigură pentru astfel de activităţi personal calificat, echipament şi logistică specifice fiecărui obiectiv în parte. Pentru acest domeniu de servicii, compania noastră este licenţiată de Inspectoratul General al Poliţiei Române cu licenţa nr. 0287/P(pază) în conformitate cu Legea 333/2003.

Pentru atingerea unei calităţi ridicate a serviciilor de pază şi a unei bune performanţe, agenţii sunt antrenaţi, bine pregătiţi şi dotaţi corespunzător activităţii pe care o desfăşoară.

Uniformele şi echipamentele cu care personalul de pază este dotat sunt de cea mai bună calitate, conferind acestuia o ţinută şi o prestanţă deosebită, fiecare agent fiind echipat în funcţie de specificul obiectivului unde este repartizat.

Mijloacele de pază şi auto-apărare aflate în dotarea agenţilor de pază pot fi atât din categoria celor cu efect moderat (tomfe şi bastoane de cauciuc cu inserţie metalică, spray-uri cu încărcătura lacrimogenă sau neuroparalizantă) cât şi din categoria celor cu efect letal (armament cu glonţ - cu avizul organelor de poliţie).
Din Gura in Gura